• 583η ημέρα καραντίνας
  • Κρούσματα: 2.710 | Θάνατοι: 151 | ( Ενημ.: 09/05/2020 )

Στην σελίδα μας θα βρείτε ιδέες για να περάσετε δημιουργικά και ευχάριστα την μέρα σας όσο βρισκόμαστε σε καραντίνα

Οι ασχολίες στο σπίτι είναι πολλές και δημιουργικές, αρκεί να έχεις όρεξη, διάθεση και να το δεις σαν μία ευκαιρία να κάνεις πράγματα που δεν θα μπορούσες σε διαφορετική περίπτωση.

Με τα νέα δεδομένα, για να παραμείνει η υγεία σου ακέραιη, οφείλεις να παραμείνεις σπίτι. Έτσι μπορείς να προφυλάσσεις τόσο τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Ίσως να δυσανασχετείς, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι οι ημέρες στο σπίτι δεν αποτελούν συνώνυμο με τη πλήρη αδράνεια.

Αντιθέτως, μπορείς να δεις αυτές τις ημέρες ως μία ευκαιρία για να χαλαρώσεις, για να περιποιηθείς τον εαυτό σου ή και για να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα που σε απασχολούν. Η ζωή δεν σταματάει όταν χρειάζεται να μείνεις σπίτι. Η ψυχολογική υγεία σου αυτές τις ημέρες είναι εξίσου σημαντική! Ανακάλυψε λοιπόν πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι!

 

Ασχολίες στο σπίτι: Ασχολήσου με τον εαυτό σου ή με κάποιο χόμπι!

Μία ιδέα για τις ημέρες αυτές που θα βρίσκεσαι στο σπίτι είναι να ασχολήθείς με τον εαυτό σου. Χαλάρωσε, κάνε αποτοξίνωση, βάλε τις κρέμες σου και τις μασκούλες σου και πέρασε αρκετό χρόνο με τη περιποίηση του εαυτού σου!

Εναλλακτικά, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου κάνοντας ένα χόμπι που είχες παραγκωνίσει τελευταία, όπως για παράδειγμα το διάβασμα κάποιου λογοτεχνικού βιβλίου ή το να ακούσεις κάποια podcasts!

 

Ασχολίες στο σπίτι: Εκμεταλλεύσου τη συνδρομή στο Netflix!

Μία άλλη ιδέα για εσένα που επιθυμείς κάτι πιο χαλαρό και κάτι ακόμη πιο ψυχαγωγικό είναι η παρακολούθηση σειρών και ταινιών. Αναρωτήθηκες ποτέ πότε θα βρεις χρόνο να συνεχίσεις σειρές που είχες αφήσει στη μέση; Αν ναι, λοιπόν, τώρα που έχεις άπλετο χρόνο στη διάθεση σου, είναι η ευκαιρία σου!

Μπορείς μάλιστα να δημιουργήσεις μια λίστα με όλες τις must see για σένα ταινίες και κάθε μέρα να βλέπεις και μια! Ετοίμασε λοιπόν ένα μεγάλο μπολ ποπκόρν και κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου!

 

Διάβασε τη συνέχεια
Share this

Πηγή:
enimerotiko.gr
Settings