• 583η ημέρα καραντίνας
  • Κρούσματα: 2.710 | Θάνατοι: 151 | ( Ενημ.: 09/05/2020 )

Στην σελίδα μας θα βρείτε ιδέες για να περάσετε δημιουργικά και ευχάριστα την μέρα σας όσο βρισκόμαστε σε καραντίνα

Αν υπάρχει ένα ακατάστατο δωμάτιο στο σπίτι και δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις να το οργανώσεις υπάρχουν λύσεις για να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Βήμα βήμα θα μπορέσεις να συγυρίσεις το δωμάτιο αυτό και θα ξεφορτωθείς τα άχρηστα αντικείμενα για πάντα.

Η ακαταστασία άλλωστε δεν φέρνει στη ζωή μας την απαραίτητη ηρεμία και ο χώρος μας δεν εκπέμπει την θετική ενέργεια που θα έπρεπε. Γι αυτό το λόγο άφησε πίσω σου την αναβλητικότητα ακολούθησε αυτές τις συμβουλές και κάνε το δωμάτιο αυτό να λάμπει!

Πως να οργανώσεις το ακατάστατο δωμάτιο

Καθάρισε τα σκουπίδια

Αφού πρόκειται να οργανώσεις ένα ακατάστατο δωμάτιο, μπορείς να ξεκινήσεις καθαρίζοντας όλα τα σκουπίδια. Έτσι θα μπορείς να βρίσκεσαι σε έναν πιο καθαρό χώρο και θα τον οργανώσεις καλύτερα!

Πάρε μία μεγάλη σακούλα σκουπιδιών ή έναν κάδο και ξεκίνα να πετάς σκουπίδια, μπουκάλια, χαλασμένα αντικείμενα ή λερωμένα ρούχα και πράγματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μαζέψεις τυχόν πιάτα, κούπες, βάζα και υπόλοιπα γυαλικά και να τα τοποθετήσεις στον νεροχύτη για πλύσιμο. Το ίδιο ισχύει για ρούχα και κουρτίνες που θα χρειαστεί να μπουν στο πλυντήριο των ρούχων.

Άδειασε ένα μέρος του δωματίου

Μία επιφάνεια του δωματίου θα μπορούσε να είναι εντελώς άδεια ώστε να μπορείς να τοποθετήσεις εκεί πράγματα που θες να οργανώσεις ή να ξεσκαρτάρεις. Μία τέτοια επιφάνεια μπορεί να είναι κι ένα μεγάλο τραπέζι ή γραφείο που υπάρχει ήδη στον χώρο. Αν το δωμάτιο είναι υπερβολικά ακατάστατο μπορείς να δημιουργήσεις έναν τέτοιο σταθμό εργασίας ακριβώς έξω από το δωμάτιο.

Διαβάστε Περισσότερα
Share this

Πηγή:
exypnes-idees.gr
Settings