• 583η ημέρα καραντίνας
  • Κρούσματα: 2.710 | Θάνατοι: 151 | ( Ενημ.: 09/05/2020 )

Στην σελίδα μας θα βρείτε ιδέες για να περάσετε δημιουργικά και ευχάριστα την μέρα σας όσο βρισκόμαστε σε καραντίνα

Μικρές χρήσιμες συμβουλές για εξοικονόμηση χώρου και μερικές σκληρές αλήθειες για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας.

Για να κάνετε μια καινούργια αρχή πρέπει να είστε αποφασισμένοι να εγκαταλείψετε κάποια πράγματα και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Ακούγεται σαν να μιλάμε για μια σχέση; Μα είναι και μάλιστα καθημερινή. Kαι όπως όλες οι σχέσεις χρειάζεται κάθε τόσο ένα μικρό lifting. Kάντε το με τον πιο ανώδυνο τρόπο: Οργανώνοντας απλώς και μόνο πιο σωστά τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα εκεί.

Εκκαθάριση τώρα: Πώς θα καταφέρετε να οργανώσετε τον χώρο του μπάνιου, όταν δεν αποφασίζετε να πετάξετε ούτε τα κουτάκια από τις σκιές και τα κραγιόν σας; Μερικά από τα οποία είχατε αγοράσει σε μια παρόρμηση πριν από δύο χρόνια και έχουν (αν έχουν) φορεθεί δύο φορές όλες κι όλες. Συναισθηματισμοί τέλος. Ελέγξτε ημερομηνίες σε φάρμακα, βιταμίνες, καλλυντικά, αντηλιακά και επιλέξτε ποια προϊόντα μακιγιάζ θα κρατήσετε. Κάντε το ίδιο με κρέμες ξυρίσματος, aftershave και λοιπά προϊόντα αντρικής περιποίησης που αγοράσατε γιατί (τότε) σας άρεσε το άρωμά τους. Θα εντυπωσιαστείτε με τον χώρο που θα εξοικονομήσετε.

Ποιον «ξε-κρέμασες» σήμερα; Τοποθετήστε στον τοίχο δύο μικρές μεταλλικές ράβδους (όπως π.χ. λεπτές σιδερόβεργες για κουρτίνες) εν είδει εφημεριδοθήκης, όπως συνηθίζεται στα λόμπυ των ξενοδοχείων, και κρεμάστε εκεί τα περιοδικά. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε χώρο από το καλάθι που είχατε στο πάτωμα. Βρείτε ένα σημείο που δεν κλέβει χώρο από κάτι άλλο – περισσότερο χρήσιμο –, προσέξτε όμως να είναι εύκολα προσεγγίσιμο… Καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

 

Διαβάστε Περισσότερα

 

Share this

Πηγή:
spirossoulis.com
Settings