• 583η ημέρα καραντίνας
  • Κρούσματα: 2.710 | Θάνατοι: 151 | ( Ενημ.: 09/05/2020 )

Στην σελίδα μας θα βρείτε ιδέες για να περάσετε δημιουργικά και ευχάριστα την μέρα σας όσο βρισκόμαστε σε καραντίνα

Κι όμως υπάρχουν μερικά άκρως ενδιαφέρονται πράγματα που μπορείς να κάνεις όσο μένεις σπίτι. Σου βρήκαμε, λοιπόν, πώς θα την παλέψεις στην εποχή της καραντίνας.

Και ξαφνικά εκεί που ο όρος ‘cocooning’ κυκλοφορούσε μόνο στα στόματα της νεολαίας, μετά και το πρόσφατο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το έμαθαν ακόμα και οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας.

Η κυβέρνηση ζήτησε να κάνουμε ‘cocooning‘ και να μείνουμε σπίτι όσο η εξάπλωση του κορονοϊού συνεχίζεται, με σκοπό να τον περιορίσουμε. Σίγουρα ο εγκλεισμός στο σπίτι δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Το να μην μπορείς να βγεις, να δεις φίλους, να πας στο γραφείο σου είναι πρωτόγνωρα. Ναι, το καταλαβαίνουμε.

Είναι μια κατάσταση, όμως, που την βιώνουμε όλοι και όλοι μαζί θα την ξεπεράσουμε αν μείνουμε σπίτι. Και αν το καλοσκεφτείς, υπάρχουν ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι. Εμείς σου προτείνουμε τα επτά καλύτερα.

 

Όσο έχουμε Netflix, αντέχουμε

Πλέον το Netflix & Chill αποκτά απολύτως κυριολεκτική έννοια και ο καναπές σου είναι η πιο ελκυστική λύση.

Η πλειοψηφία του κόσμου αυτές τις ημέρες βρίσκεται συνδεδεμένη στην πλατφόρμα, ενώ υπάρχει και ειδικό app που σου επιτρέπει να μπεις ταυτόχρονα με την παρέα σου και να παρακολουθήσετε μια σειρά ή ταινία όλοι μαζί. Τέλειο;

 

PS4 μέχρι να λιώσουμε το χειριστήριο

 

Διάβασε τη συνέχεια
Share this

Πηγή:
oneman.gr
Settings