• 583η ημέρα καραντίνας
  • Κρούσματα: 2.710 | Θάνατοι: 151 | ( Ενημ.: 09/05/2020 )

Στην σελίδα μας θα βρείτε ιδέες για να περάσετε δημιουργικά και ευχάριστα την μέρα σας όσο βρισκόμαστε σε καραντίνα

του Γιώργου Κόκουβα

Επιστροφή στα βασικά. Ή αν θέλετε, επιστροφή σε φοιτητικό mood –εκείνο που μας επιτρέπει να καθόμαστε επί ώρες σε ένα σαλόνι με φίλους και να μην καταλαβαίνουμε πότε ξημέρωσε, να απορούμε πώς βρέθηκαν τόσα άδεια κουτάκια μπύρας στο τραπέζι και γιατί δεν εφαρμόζουμε την «έξοδο σε σπίτι» συχνότερα. Αυτό επιτάσσουν τα νέα δεδομένα κρίσης, κι εμείς δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια: Γλιτώνουμε ευρώ από τις εξόδους και φροντίζουμε –με 25 διαφορετικούς τρόπους- τις «εισόδους» μας.

Home (&) cinema
Ένα DVD player είναι αρκετό για να φάνε τα μάτια… ταινίες και να περάσετε με την παρέα σας κινηματογραφικές βραδιές, χωρίς να «χρυσώσετε» τα multiplex. Πάρτε μερικές ιδέες για να οργανώσετε καλύτερα το προσωπικό σας cine-party.

– Διοργανώστε ταινιάδες. Οι θεματικές βραδιές αποδεικνύονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και χορταίνετε θέαμα χωρίς κανένα κόστος. Τι λέτε για μαραθώνιο «Lord of the Rings» βλέποντας «μονοκοπανιά» τα τρία έπη του Peter Jackson; Μπορείτε, επίσης, να επικεντρωθείτε σε έναν σκηνοθέτη ανά βραδιά, ώστε να εντρυφήσετε στο έργο του, για να μην μένετε βουβοί όταν σε μια παρέα συζητούν για την σημειολογία στις ταινίες του Bergman ή για το σασπένς του Χίτσκοκ.

 

Διαβάστε Τη Συνέχεια Εδώ
Share this

Πηγή:
in2life.gr
Settings